CURSUSSEN

LEIDERSCHAP EN COACHING

Het is onze passie om jou te helpen je talent te ontwikkelen, welke rol of functie je ook hebt.  Samen met onze partners bieden wij een breed scala diensten aan die er op gericht zijn om jou en jouw organisatie verder te ontwikkelen. Dat kunnen bijvoorbeeld adviezen zijn op thema's als duurzame inzetbaarheid, het coachen van leidinggevenden en teams, het gezamenlijk vormgeven van leertrajecten en het opleiden van coaches of mentoren.

Onze cursussen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van coaching en training op diverse niveaus in organisaties in binnen- en buitenland. Die ervaring vind je terug in onze praktijkgerichte aanpak.

Je kunt kiezen uit korte klassikale trainingen van enkele dagen of een langduriger traject waarbij 1-op-1 coaching zeker ook mogelijk is. De kennis die je opdoet kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen. 

De passie van WAYS Europe ligt in het ontwikkelen van jouw talent, welke plek je in de organisatie ook inneemt. Samen met onze partners bieden wij een breed scala diensten aan die er op gericht zijn om jou en jouw organisatie verder te ontwikkelen. Dat kunnen bijvoorbeeld adviezen zijn op thema's als duurzame inzetbaarheid, het coachen van leidinggevenden en teams, het gezamenlijk vormgeven van leertrajecten en het opleiden van coaches of mentoren.

Onze cursussen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van coaching en training op diverse niveaus in organisaties in binnen- en buiteland. Die ervaring vind je terug in onze praktijkgerichte aanpak.

Je kunt kiezen uit een korte klassikale trainingen van enkele dagen of een langduriger traject waarbij 1-op-1 ncoaching zeker ook mogelijk is. De kennis die je opdoet kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen. 

Overzicht cursussen

MEER INFORMATIE


Wilt u meer weten over de chauffeurstrainingen en de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag met een passend advies afgestemd op uw specifieke wensen.

 

 

MEER INFORMATIE


Wilt u meer weten over de chauffeurstrainingen en de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag met een passend advies afgestemd op uw specifieke wensen.